Vilje er en 39 fot Långedrag DS bygget i stål. Vi er Helge Halvorsen og Hilde Brodahl som eier og seiler s/y Vilje.

Målet er Tromsø, og opplevelser på Norvegen


Aldri så galt…..

Det er en velsignelse med en værtjeneste som er så god på å varsle de store forandringene i været at det er mulig å finne gode havner i tide. Vi fikk noen bonusdager her i byen som har vært både hyggelige og nyttige. Ikke visste vi at Kristiansund var den byen i Norge som fikk fish and chips først, fordi en sjømann herfra fant seg kone på andre sida av Nordsjøen.Da skal man selvsagt få en bronseplakett støpt ned i havnepromenaden.

Vi skrev tidligere om en oljelekkasje på gearet som vi har holdt under oppsyn hele veien. Nå har vi fått fikset det. Et lokalt verksted her i byen tok oppdraget på strak arm. Han var her 0730 og hadde skrudd gearet ut, funnet feilen, reparert og skrudd det på plass før kl 11 samme formiddag. Det kjennes godt å ha det i orden.

Nå gleder vi oss til en roligere natt her i Vågen og en morgen med bedre vær og mindre vind. Vi lar sjøen på Hustadvika få tid til å legge seg litt før vi drar. Meldingen fra Meteorologisk institutt for Stadt var under stormen i går "maksimal bølgehøyde 9 meter". Vi takker Kristiansund for oss etter fine dager i en fin by.